Convince Faster

convincing strategy, (SaaS) marketing, web and visual design

Recommendations

Wat relaties van ons vinden

We werken graag voor lange tijd samen aan het succes van de organisatie. Graag laten we de klant aan het woord...


Jenny Crone, Directeur WarmCO2

portret_jenny_02.jpg

Wat prettig is aan onze samenwerking is dat Sibren heel goed kan luisteren naar wat ik wil als klant. Daardoor is de uitkomst een creatie waar ik helemaal gelukkig mee ben. Verder geeft Sibren veel advies over hoe het werkt binnen een organisatie, hij ondersteunt dus in de wijze hoe ik het beste kan acteren op het gebied van PR en Marketing. Dan nog vind ik het gewoon leuk om met Sibren samen te werken omdat hij een leuk prettig mens is.


CEO, True Partner Capital en Saen Options

CEO_Saen.jpg

Ik wil je persoonlijk even bedanken voor de zeer mooie website. Het design, styling en presentatie zijn fantastisch! Well done! Op een mooie samenwerking!

[branding, merkbelofte, kernwaarden, design]


Gerda Nobel, SBMO Consultants

Gerda.cropped.jpg

Met Sibren werken we al jarenlang naar volle tevredenheid. Hij is creatief maar ook praktisch en weet onze wensen goed te vertalen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. We bevelen Sibren van harte aan.

 


Thorsten Gragert, Saen Options

thorsten.jpg

“Sibren worked on our websites as well as some printed material. He was able to add new flavor to the brand. His work shows that Sibren was able to integrate the message that we wish to communicate in his designs. Sibren is a partner in the creative process and helps to turn ideas into practical designs. His personal and dedicated approach is highly appreciated.”


Peter Simoons, Simoons & Company

PeterSimoons.png

“When I first met Sibren on a network event I got acquainted to a very nice, soft spoken, guy. We had a great conversation about his work and I felt that Sibren is a person who has high quality in mind and knows his business very well. I was impressed by the smart way Sibren organizes his network of partners, combining the strengths and flexibility of working by himself with the possibilities of a large organization.

At the first assignment Sibren did for me we only exchanged my ideas and desires over the phone which Sibren transformed into a design that precisely met my requirements. The timeline in which I needed to get the job done was short but nevertheless Sibren delivered on time, with high quality while managing the relationship and all communication with the printing company.

Highly recommended!”
Top qualities: Great Results, Expert, Creative


Janine Scheper, jhs teksten

“Sibren is heel sterk in het visualiseren van datgene waarin een bedrijf zich in de markt onderscheidt. Ook als een opdrachtgever zijn eigen kracht en meerwaarde nog niet goed kent. Met veel geduld en een goede brainstormmethodiek begeleidt hij klanten bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten.

Sibren betrok mij als tekstschijver bij een aantal positioneringstrajecten van zijn klanten en dat vond ik erg inspirerend. Hij is creatief, denkt crossmediaal en stelt voor elk project het ideale team samen. Ik zie mijn teksten graag verpakt in zijn creatieve ontwerpen!”


In Vorm

“Samenwerken met Sibren gaat als vanzelf. Hij heeft sterke ideeën en kan elke stap die hij zet goed onderbouwen. Dit neemt niet weg dat hij altijd open staat voor een andere kijk op de situatie. Daardoor sluit hij niks uit. Harde werker, prettig mens, goeie sparrings-partner, gedreven, communicatief sterk, liefde voor het vak, loyaal, altijd op zoek naar de beste vorm en de beste aanpak voor de opdracht.”
March 13, 2010
Edith Hartgring (van Beek), Owner, in vorm • graphic and multimedia design


Manager Services Velthuisen

“Enthousiast, gedreven, lange termijn visie, iemand met een 'open mind' en positief kritisch. Dat zijn nog maar een paar begrippen die mij als eerste te binnen schieten als ik aan Sibren denk. Hij wil graag het geheel overzien om zijn eigen visie te toetsen aan die van zijn conversatiepartner/opdrachtgever. Daarnaast is hij een creatief en onconventioneel denker, die graag nieuwe indrukken opdoet en open staat om nieuwe contacten en verbanden te leggen. Sibren wil graag bouwen, het liefst samen met anderen, of het nu gaat om projecten, om zijn eigen bedrijf of om een communicatiecampagne. Ik kan hem zeker aanbevelen voor projecten.”
Marco van Velthuisen , Lean Manager, Manager Services van Velthuisen


 
LinkedIn-skills.png