Convince Faster

convincing strategy, (SaaS) marketing, web and visual design

Programma

Programma's voor snel meer overtuigingskracht

Voor Business tot Business financial, technologie en maakindustrie-ondernemers die hun toegevoegde waarde beter willen overdragen en daarmee (sneller) willen groeien is de Convince Customers Faster! methodiek ontwikkeld.

De Full Edition - Je marketing en design afdeling op afstand

Naast het strategie traject (Strategy edition) haal je ook een marketing en design afdeling 'in huis'. De full edition is geschikt voor de ondernemer die zijn toegevoegde waarde structureel en snel wil inzetten. Naarmate je langer het Full Edition maandabonnement afneemt, ga steeds meer zien hoe de gehele strategie, marketing en design in elkaar grijpt. De propositie krijgt een steeds krachtigere stem, overtuigt sneller vanuit een eigen, authentiek geluid.

Met met dit inhoudelijk diepgaande programma krijg je:

  • Up to date marketing kennis, workshops en praktische handvatten
  • Gave concepten en (graphic) designs
  • Een (extra) marketing & design afdeling
  • Een eigen webdesign buro

Dat is handig als je je marketing een stevige spurt wilt geven. Dus geen extra personeel nodig, geen gedoe, maar wel top expertise !

Holistisch aanpak

Terwijl je overtuigingsstrategie en propositie weer superscherp wordt, ontvang je van de design studio continu verfrissende (internet)design concepten en excellente uitvoering. We zorgen dat alle puzzelstukjes perfect in elkaar grijpen, dus geen losse eindjes. 

Je ontvangt Full Support! Gedurende de gehele periode kun je met al je vragen terecht en krijg je ondersteuning waar je altijd op kan rekenen. 

In dit programma gaan we aan de slag met meerdere praktische korte kennis sessies online en bij jouw op kantoor (kost weinig tijd). Met marketing en design vertalen we alles door naar visuele resultaten. Na 6 maanden valt er dan ook echt iets te vieren!

Strategy Edition: In 3 maanden een opgefriste overtuigings strategie

Dit programma is geschikt voor de ondernemer die de klant contactmomenten beter wil benutten en de propositie wil verscherpen. Je wilt makkelijker de toegevoegde waarde aan klanten overbrengen, maar dat gaat nu niet snel genoeg. Daardoor hapert de aanwas van nieuwe klanten en blijf je te veel op bestaande klanten leunen. Deze editie is vooral geschikt voor de ondernemer die zelf de vervolgacties in marketing en design uitvoert.

Praktische workshops

Voor een periode van 3 maanden gaan we samen de overtuigingsstrategie opfrissen tijdens interactieve workshops en meetings. We zetten de theorie direct om in acties. Dus geen vuistdikke rapporten maar na elke sessie resultaat waar je direct mee aan de slag kunt.


Convince faster by: