Convince Faster

convincing strategy, (SaaS) marketing, web and visual design

Full edition

Wat krijg je met de Convince Customers Faster! Full Edition

Benut het competative voordeel

Hét antwoord op de toenemende concurrentie op een overvolle markt in 2018 is klantfocus (Gartner, december 2013). In de eerste praktische kennis sessie ontdek je hoe je groei vanuit je eigen organisatie realiseert. Kies scherper je A-klant.

 • Meer winst door je te richten op jouw grootste impact op het klantprobleem
 • Verdiep de waarde propositie: geef je klant meer waarde met minder moeite
 • Wordt zonder extra investering competitiever met je kerncompetenties

Bij de Full Edition zit inbegrepen:

 • Een geweldig inspirerend programma waarbij alle marketing puzzelstukjes in elkaar vallen.
 • Korte intensieve (online) kennis sessies.
 • Veel nieuwe kennis in overzichtelijk diensten met logische opbouw.
 • Combinatie van strategie, creatief denken én de praktische invulling.
 • Full Support door de design studio met waardevolle 20 jaar expertise.
 • Toegang tot kennis in het team: van front-end & back-end (web)develper tot SEO expert
 • Betere merkbeleving: propositie, styling en content scherper neergezet.
 • Jouw overtuigingsstrategie vertelt hét merk-verhaal op internet en daarbuiten.

Kennis sessies in het programma zijn onder andere:

 • Propositie - Scherpere afstemming van product op klantbehoefte
 • Klantreis (customer journey) - begeleid de prospect naar aankoop
 • Productizen - maak je (totaal)aanbod makkelijker verkoopbaar
 • Merkbelofte - verlaag de aankoopdrempel
 • Campagne - maak de nieuwe propositie en ambitie voelbaar

De vertaling van alle resultaten uit de kennis sessies worden gebundeld en toegepast in designs zodat je er geen omkijken naar hebt:

 • Sterke teksten in gewone woorden (dus geen ongeloofwaardig krachttermen)
 • Beeldtaal in foto's, montages en illustraties
 • Uniforme styling en design

Continue begeleiding; je staat er nooit alleen

We laten je na de intensieve sessies niet met mooie woorden, actielijsten en overtuigingsstrategie op 1 a4-tje in de kou staan zoals veel consultancy bureau's doen, maar we brengen samen met jou én met de slimste technieken én design ervaring alle plannen tot een perfecte uitvoering.
Een combinatie van strategie én uitvoering zodat je zeker weet dat tijd en geld onderaan de streep een bruikbaar resultaat oplevert dat lang meegaat.

Maandelijks opzegbaar

Niets is zo risicovol als investeren in marketing en design van nieuwe diensten of producten. Het is allemaal investering vooraf zonder garanties dat je iets terugverdient. Ook het bijna onmogelijk te weten wat over een 9 maanden precies nodig is en welke hulp je gedurende die periode echt nuttig is: je wilt snel anticiperen op veranderingen en kansen in de markt, en agile werken. 

Daarom is de samenwerking per maand opzegbaar, geen gedoe met lastige contracten en financieel gedoe. We gaan alleen door als je overtuigd bent vande toegevoegde waarde.

Strategie en tastbare resultaten hand in hand

Alles wordt tastbaar gemaakt en direct bruikbaar in je organisatie én bij je klanten. Je blijft dus niet zitten met prachtige woorden en ideeën waarbij uiteindelijk blijkt dat je zelf alsnog vol aan de slag moet om het te realiseren.

Je vertaalt tijdens het programma jouw visie en missie naar één krachtige én realistische overtuigingsstrategie waardoor producten en diensten, de taal die je uitdraagt een sterke samenhang vertonen en geloofwaardiger zijn.

De methode levert meer enthousiaste, goed betalende A-klanten op. Alleen jouw beste klanten worden uiteindelijk dé enthousiaste klanten en die zorgen voor meer omzet en voor meer plezier. Ook bouw je een krachtig merk op waardoor het makkelijker wordt om samenwerkingsverbanden aan te gaan en de beste medewerkers aan je te binden.

Scherp kiezen = winnen

Met een lazerfocus kies je voor heel specifieke klanten en die help je met hun groei. Wordt wereldberoemd bij die specifieke klanten en deel de successen op sympathieke manier met je niche. Je wordt door conculega's en klanten opgemerkt als een niche speler en je komt makkelijker in de spotlight. Die aandacht zet je in om verder naar de top te stijgen.

Design Studio service

Klanten die het Convince Customers Faster! programma volgen vinden het in de praktijk lastig om hun strategische aanpak te vertalen naar concreet tastbare en goed ontworpen promotie middelen. Zij ervaren dat bestaande sjabloons en templates voor bijvoorbeeld website te beperkend zijn. Of zij hebben er niet de tijd voor om zich met de uitvoering te bemoeien.
Om snel tot oplossingen te komen die precies bij jouw bedrijf passen, maak je gebruik van het Marketing en Design team onder leiding van Sibren van der Burgt. Het bestaat uit zeer ervaren experts die zorgen dat complete websites, alle tekst en beeld, het LinkedIn profiel, emailings, huisstijlen en brochures bedacht en gerealiseerd worden.
Alles volledig in lijn met jouw uitgestippelde klant contactmomenten en marketing overtuigingsstrategie. Consistent in de kernboodschap, met een eigentijdse styling en perfecte presentatie.

Full Support

Tijdens het gehele traject van Convince Customers Faster! ontvang je intensieve begeleiding en ondersteuning. Geen support to aan de deur en onverwachte facturen achteraf. Met Full Support sta je nooit in de kou, je kunt terecht met al je vragen. Dat scheelt héél veel tijd en geeft je toegang to de beste adressen en onbetaalbare vakkenis. Beloofd!

Beperkt aantal plaatsen

Omdat we klanten intensief begeleiden, is er slechts plaats voor 10 (internationale) bedrijven. We willen onze klanten optimaal te blijven ondersteunen met volle aandacht, kennis en executie. Gedurende het gehele programma ontvang je Full Support, en als je het wenst, ondersteunen we ook daarna totdat je de top van je markt bereikt hebt

Download het product leaflet >>


Convince faster by: